Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

Karriere

Hvorfor velge Reitan Eiendom

Reitan Eiendoms visjon er å være det mest verdidrevne eiendomsselskapet. REITAN er tuftet på en sterk tro på dyktige enkeltmennesker, desentralisert struktur og tydelige verdigrunnlag. Vi er opptatt av tillit, sunn fornuft, folkelighet og gjennomføring.

Et konsern i vekst har bruk for kloke og fremtidsorienterte hoder, som kan bygge og dele kunnskap, bygge opp under våre verdier, og skape muligheter og engasjement i sine fagfelt. Vi kan tilby en arbeidsgiver som fremmer samarbeid og fagutvikling. Her vil du møte dyktige kollegaer som brenner for sine fag, og de mange fagområdene og prosjektene vi arbeider med gir oss et stort faglig mangfold. Vi bruker vår filosofi, tenkesett og våre verdigrunnlag til å bygge flest mulig vinnere og arbeidsplasser hvor folk trives og er engasjerte.

3 gode grunner til å jobbe i Reitan Eiendom:

  • Hos oss får du jobbe med meningsfulle og spennende prosjekter
  • Du får jobbe i et inkluderende miljø hvor tillit, samarbeid og kunnskapsdeling står sterkt
  • I Reitan Eiendom har vi stort fokus på personlig og faglig utvikling, med muligheter for både ekstern og intern opplæring og kursing for våre ansatte

Ledige stillinger:

Kontakter

Nina Smith

Tittel:Økonomi- og HR-sjef
E-post:nina.smith[at]reitaneiendom.no