Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

Vår Filosofi

REITAN skal være selve symbolet på sunn fornuft, kremmerskap, folkelighet og dyktighet. Hos oss er det ikke flaut å gjøre ting enkelt – det er genialt.

Vi tror på dyktige enkeltmennesker med gjennomføringsevne. REITAN er organisert i en desentral struktur slik at distansen mellom beslutning og gjennomføring blir kortest mulig. På den måten skaper vi ikke unødvendig arbeid for hverandre. Fokuset vårt er de oppgavene vi skal gjennomføre. Vi behandler medarbeidere, leverandører, samarbeidspartnere og kunder på en ordentlig måte, gjør de riktige tingene og morer oss med hardt arbeid.

Har du kjærleik til ditt mål
har du vilje som av stål
vil du leggja arbeid til
kan du vinna kva du vil

Ledelsesfilosofien vår er verdibasert ledelse – som for oss betyr å bygge store mennesker som skaper handling gjennom tillit. For alle i REITAN er tillit hovedingrediens for å lykkes.

Filosofien fører oss sammen, og våre sterke verdier definerer oss og driver oss fremover. Vi vet hvor vi vil, uten å glemme hvor vi kommer fra. Ett av våre viktigste verdigrunnlag er Kunden er vår øverste sjef.

Kontakter

Trond. F. Mellingsæter

Tittel:Administrerende direktør, CEO
E-post:trond[at]reitaneiendom.no

Jostein Røstum Breines

Tittel:Direktør Bærekraft og Innovasjon, Chief ESG & Innovation Officer
E-post:jostein[at]reitaneiendom.no

Jørn Egil Andreassen

Tittel:Finansdirektør, CFO
E-post:jea[at]reitaneiendom.no