Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

Årsrapport

Leieinntektene i 2022 ble NOK 1,5 mrd. (mot NOK 1,3 mrd. året før) og resultat før skatt ble NOK 490 mill.

– For Reitan Eiendom var 2022 et år hvor våre kunder i målinger igjen uttrykker at de er svært fornøyde med oss som utleier. Det var også et år hvor vi satte i gang store byutviklingsprosjekt, spesielt i Trondheim og Bergen, til glede og nytte for alle som benytter bysentraene. Et eksempel på dette er rehabiliteringen av Mercursenteret som ble fullført i 2023, og som ble hedret med Eiendomsprisen for Trondheim. Et annet er at vårt driftsteam på Pirsenteret i Trondheim vant prisen for Årets Grønne Driftsteam i 2022, sier administrerende direktør, Trond Mellingsæter.

I et krevende år for eiendomsbransjen er kunden fornøyd med oss som utleier, og vi vinner priser for vår miljøsatsing og bærekraftige måte å rehabilitere bygg på.

Trond Mellingsæter, administrerende direktør

Leieinntektene i 2022 ble NOK 1,5 mrd. (mot NOK 1,3 mrd. året før) og resultat før skatt ble NOK 490 mill.

– Vi har lagt bak oss et år som har vært krevende for eiendomsbransjen i Norden. Stigende rentenivåer har gitt et press nedover på eiendomsverdiene, og dette preger også resultatet for Reitan Eiendom. Dog er Reitan Eiendom et meget solid selskap på alle måter, også finansielt, og vi er klare til å benytte de mulighetene som et krevende marked kan gi. Videre i 2023 og de kommende årene vil vi gjennomføre ombyggings- og utviklingsprosjekter med gode bærekraftige løsninger til det beste for de lokalsamfunnene vi opererer i, sier Trond.

Reitan Eiendom ble etablert i 1995. Vår forretningsidé er blitt justert etter hvert som vi selv har utviklet oss og omverdenen har endret seg. Siden starten har selskapet hatt solid vekst.

– Vi er fornøyde med at Reitan Eiendom med NOK 490 mill. i resultat før skatt leverer et solid resultat for 2022. Dette er et resultat av god underliggende drift i alle våre virksomheter, og dette er skapt av våre ansattes store innsats, avslutter Trond Mellingsæter.

Kontakter

Jørn Egil Andreassen

Tittel:Økonomidirektør, CFO
E-post:jea[at]reitaneiendom.no

Trond. F. Mellingsæter

Tittel:Administrerende direktør, CEO
E-post:trond[at]reitaneiendom.no