Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

Bak stillaset: Norsk byggebransje på veien mot sirkulær økonomi

Reitan Eiendom

E C Dahls Eiendom har en stor eiendomsportefølje. På grunn av dette, oppstår det regelmessig prosjekter av ulike størrelser, enten det er drevet av skiftende behov hos leietakere, eller det er for å ta vare på og utbedre byggene.

I den første episoden av “Bak stillaset” får du et innblikk i hvordan E C Dahls Eiendom har blåst nytt liv i en historisk bygning, samtidig som det har vært et læringsprosjekt for ombruk i byggeprosjekter.

Erfaringene fra prosjektet blir presentert i en erfaringsrapport i slutten av juni. Rapporten vil gi verdifull innsikt i hvordan norsk byggebransje kan utnytte ressursene mer effektivt og bidra til en mer sirkulær økonomi.

Det grønne skiftet er ikke en enkel oppgave, ei heller i byggebransjen. E C Dahls Eiendom har med rehabiliteringen av Olav Trygvassons gt. 19 vist at økt sirkularitet er mulig. Vi ser frem til å lære av erfaringene og se dem tatt i bruk i flere prosjekter fremover.

Les om dette prosjektet og andre spennende prosjekter i vår bærekraftsrapport.