Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

Bak stillaset: Nordre Gate 12

Reitan Eiendom

I denne episoden av «Bak stillaset» tar vi deg med på en eksklusiv tur til Nordre gate 12 i Trondheim, et foregangsprosjekt av E C Dahls Eiendom innenfor bærekraft, innovasjon og inkludering.

I dette prosjektet har E C Dahls Eiendom tatt en helhetlig tilnærming til bærekraft, og har balansert økonomisk, sosial og økologisk bærekraft på en måte som har krevd nøye vurdering og noen ganger vanskelige avgjørelser. Hvordan veier man for eksempel kostnadene ved å ombruke materialer mot fordelene for miljøet og samfunnet? Hvordan skaper man et bygg som er både funksjonelt, estetisk tiltalende, og gir verdi til samfunnet?

I videoen vil du få et innblikk i hvordan E C Dahls Eiendom har jobbet for å sikre at ingen aspekt av bærekraft blir oversett, og hvordan de har strukket seg for å minimere avfall, ombruke materialer, og skape et bygg som er både funksjonelt og estetisk tiltalende.