Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

Solcelleutbygging, REMA 1000 Distribunaler i Trondheim og Bergen

I 2021 installerte RELOG store solcelleanlegg på distribunalene i Trondheim og Bergen. Anleggene er basert på byggenes forbruksdata

I 2021 installerte RELOG store solcelleanlegg på distribunalene i Trondheim og Bergen. Anleggene er basert på byggenes forbruksdata. Det er lagt opp til at energien i størst mulig grad skal benyttes i byggene. Estimert årsproduksjon for hvert av anleggene er ca. 500.000 kWh. 22% av takarealet dekkes av solceller, og anleggene kan utvides på sikt.

Andre energibesparende tiltak har også blitt iverksatt, og flere er på vei. De siste årene er det blant annet blitt arbeidet med å redusere energilekkasje på begge distribunalene. Overgang til LED-lys og aktiv lysstyring er også et eksempel på gjennomførte energibesparende tiltak. I Trondheim er det investert i nye kjølemaskiner som bruker mindre energi, hurtigporter for å redusere varmetap og varmeveksler for gjenbruk av varme. Her er energiforbruket redusert med 30% siden 2013 som følge av tiltakene. 

Våre verdigrunnlag

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit