Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

REBUS Handelseiendom

REBUS Handelseiendom AS ble startet i 2014 og har som ambisjon å bli en betydelig aktør innen bærekraftig handelseiendom. Dette gjennom vesentlig oppkjøp og vekst i årene som kommer.

REBUS Handelseiendom eier en større portefølje med handelseiendommer i Skandinavia, med spesielt fokus på Norge og Danmark. Selskapet har som mål å eie og videreutvikle de beste handelseiendommene med de beste beliggenhetene, samt å være en foretrukken utleier for våre leietakere og øvrige kunder. Vi ønsker å etterlate verden på et bedre sted enn før vi startet, og jobber aktivt med bærekraft og utvikling av fremtidens gode løsninger. Selskapet er eid av Reitan Eiendom AS, sammen med eksterne aksjonærer.

REBUS er alltid på jakt etter nye kjøp. Hvis du sitter med en god handelseiendom du ønsker å selge, eller har informasjon om en slik, ta gjerne kontakt med Thomas Dahle på thomas@rebushandelseiendom.no eller mobil 98 23 99 24 for en hyggelig prat.

Våre verdigrunnlag

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit