Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

REBUS Handelseiendom

REBUS Handelseiendom driver innen utvikling, investering og forvaltning av handelseiendom i Skandinavia, med fokus på Norge og Danmark. Selskapet er representert gjennom forskjellige datterselskaper.

Handelseiendom i Skandinavia er definert som et satsingsområde for Reitan Eiendom, og REBUS Handelseiendom har som mål å bli det ledende eiendomsmiljøet på handelseiendom, med både utvikling, investering og forvaltning. Selskapet eier en portefølje av gode handelseiendommer med REMA 1000 som hovedleietaker i Norge og Danmark. Gjennom selskapet REBUS Medinvest eier REBUS Handelseiendom 23 handelseiendommer i Norge. Porteføljen har sitt tyngdepunkt i Midt-Norge, og består av handelseiendommer fra Sandnes til Tromsø. Porteføljen i Danmark inkluderer 18 butikkeiendommer og er organisert i selskapet REBUS Handelsejendomme A/S. I tillegg er selskapet engasjert i utvikling og forvaltning av et betydelig antall pågående prosjekter. REBUS Utvikling har totalansvaret for etablering av førsteklasses handelsdestinasjoner for REMA 1000 i Norge, og for å sørge for at REMA 1000 har butikker i kjerneområdene i og rundt byene. Selskapet eier en eiendomsportefølje på 27 heleide og 38 deleide eiendommer i langstrakte Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

REBUS Handelseiendom investerte ytterligere i handelseiendom i Danmark i februar 2024. Gjennom det tilknyttede selskapet, DK Retail Invest, får REBUS Handelseiendom eierskap i til sammen 64 handelseiendommer, overtatt fra REMA 1000 i Danmark.

Som en del av REITAN er noen av våre viktigste grunnverdier at kunden er vår øverste sjef, og at høy forretningsmoral er sentralt for å lykkes. Vi har meget solide eiere med lang historie innen handel og eiendom. Vi jobber også aktivt med bærekraft og ønsker å ha en positiv innvirkning på lokalsamfunn hvor vi er til stede, gjennom å utvikle eiendommer som er i tråd med lokale og globale behov og verdier. Det skal være morsomt og lønnsomt å leie eiendom av oss.

REBUS er alltid på jakt etter nye kjøp. Hvis du sitter med en god handelseiendom du ønsker å selge, eller har informasjon om en slik, ta gjerne kontakt med Thomas Dahle på thomas@rebushandelseiendom.no eller mobil 98 23 99 24 for en hyggelig prat.

Våre verdigrunnlag

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit