Denne nettsiden vises ikke riktig. Nettleseren din støtter ikke, eller har deaktivert Javascript. EN: You do not have JS enabled.

VestenFjeldske Eiendom

VestenFjeldske Eiendom AS ble etablert i 2000 og er et datterselskap av Reitan Eiendom. Selskapets forretningsidé er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, samt et antall førsteklasses REMA Eiendommer på Vestlandet.

VestenFjeldske Eiendom eier en rekke spennende eiendommer innenfor dette området som de drifter, utvikler og forvalter selv.

Med den beste beliggenheten på eiendommene og god standard på lokalene skal de være et naturlig førstevalg når det kommer til leie av kontor, restaurant- og butikklokaler.

Utstyr og produkter i eiendommene skal være moderne og fremtidsrettet, med fokus på miljø og bærekraft.

Et av REITANs verdigrunnlag er «Kunden er vår øverste sjef» – for oss er det viktig å skape gode og langsiktige relasjoner til våre leietakere gjennom gode prosesser og at man sammen finner løsninger som gir stabilitet og lønnsomhet.

Selskapet eier og forvalter ca. 70.000 kvm utleieareal i dag, og har ambisjoner om ytterligere vekst.

Velkommen til oss i VestenFjeldske Eiendom AS!

Er du på jakt etter ledige lokaler i Bergen?

Da kan VestenFjeldske Eiendom ha eiendommen for deg. De har eiendommer av ulike typer og på ulike lokasjoner, alle av høy kvalitet og som er driftet at et seriøst eiendomsselskap. I tillegg kan VestenFjeldske Eiendom tilby utleie av næringslokaler og utleie av bolig, og har til enhver tid ledige lokaler i Bergen sentrum.

Et eiendomsselskap som skreddersyr løsninger som er tilpasset kundens behov er viktig, og vi er stolte over at VestenFjeldske Eiendom også lar sine kunder få ta del i vårt lojalitetsprogram.

Våre verdigrunnlag

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit